Kennis-maken of inschrijven

Openbare basisschool voor kinderen uit Dieren, Ellecom, Olburgen, Laag Soeren en omgeving

Veiligheid, respect en verantwoordelijkheid voorop!

 

Wij besteden veel aandacht aan een prettige en respectvolle omgang met elkaar.

Samen met ouders geven wij onze kinderen een fijne basisschoolperiode. Zodat ze opgroeien tot zelfstandige, verantwoordelijke mensen.

  
Wie bij ons op school onderwijs heeft gekregen, stapt vol vertrouwen de wereld in. 

 

OBS Koningin Emma blijft zich ontwikkelen

De komende jaren (2019-2023) staan de volgende speerpunten centraal: eigenaarschap, samenwerken, rijke leeromgeving en creativiteit.

 

Alle kinderen moeten zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze school een rijke leeromgeving is, die ieder kind iets te bieden heeft.

Creativiteit in denken en doen past bij de Emmaschool. Wie durft te ondernemen en te onderzoeken, is voorbereid op een wereld die steeds verandert.

Ieder kind leert op zijn eigen manier. Iedereen heeft zijn sterke en minder sterke kanten. Je hoeft niet in alles goed te zijn, als je iemand kunt vinden die je aanvult. Daarom is samenwerken zo belangrijk.

Kinderen moeten zo goed mogelijk voorbereid zijn om goed deel te kunnen nemen aan de maatschappij. We leren ze daarom zelfstandig te handelen en verantwoordelijkheid te nemen. Dit kan alleen als kinderen hun eigen doelen, drijfveren en mogelijkheden kennen; eigenaarschap.

Daarnaast zijn wij vol in ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid, digitaal onderwijs en communicatie.

 

>>Lees meer in onze Schoolgids en Ambitieplan.

 

 

over ons

 

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren