Kennis-maken of inschrijven

Openbare basisschool voor kinderen uit Dieren, Ellecom, Olburgen, Laag Soeren en omgeving

Veiligheid, respect en verantwoordelijkheid voorop!

 

Wij besteden veel aandacht aan een prettige en respectvolle omgang met elkaar.

Samen met ouders geven wij onze kinderen een fijne basisschoolperiode. Zodat ze opgroeien tot zelfstandige, verantwoordelijke mensen.

  
Je durft uitdagingen aan te gaan en op jezelf te vertrouwen!

 

OBS Koningin Emma blijft zich ontwikkelen

De komende jaren (2023-2027) staan de volgende speerpunten centraal: basis op orde, eigenaarschap, rijke leeromgeving en creativiteit.

 

Om goed te kunnen functioneren en een eerlijke kans te krijgen in de maatschappij moet je je basisvaardigheden goed beheersen: rekenen, spelling, lezen en schrijven. De basis op orde dus. 

Alle kinderen moeten zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze school een rijke leeromgeving is, die ieder kind iets te bieden heeft.

Creativiteit in denken en doen past bij de Emmaschool. Wie durft te ondernemen en te onderzoeken, is voorbereid op een wereld die steeds verandert.

Kinderen moeten zo goed mogelijk voorbereid zijn om goed deel te kunnen nemen aan de maatschappij. We leren ze daarom zelfstandig te handelen en verantwoordelijkheid te nemen. Dit kan alleen als kinderen hun eigen doelen, drijfveren en mogelijkheden kennen; eigenaarschap.

Daarnaast zijn wij vol in ontwikkeling op het gebied van duurzaamheid, digitaal onderwijs en communicatie.

 

Lees meer in onze schoolgids.

Naar de schoolgids

Emma 4

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren